Cleaning 3D for normal spyling og rengjøring av rør før rørinspeksjon

Godkjent med resirkulert vann – Freste kanaler

_usbduesen_usbdyse_otp_spylevogn_spyledyse

Cleaning 3D er et utmerket kloakkrensemunnstykke for daglig bruk. Konstruksjon av herdet rustfritt stål med 3D-væskemekanikk og to forskjellige bakre sprøytevinkler på 15°/25° gjør denne dysen ideell for generell rørrengjøring og forebyggende vedlikeholdsarbeid. En foroversprøytestråle er også inkludert. Denne dysen leveres som standard med keramiske innsatser i ett stykke.

Art.nr. 1075
 Tilkobl. 1/2 «
 fra 30 l/min
 Rørdiameter 60 – 150 mm
 Størrelse 40 x 60 mm (ØxL)
 Vekt 0,4 kg
 Dyser bakover 6 x M 8 ISK
 Dyser fremover 1 x M 8 ISK
 Dyser til siden
 NOK 3.490,- eks mva

USB-Düsen

Vi har tilbyd bransjens beste spyledyser til vann og avløps rør i over 25 år. Turbokjedekuttere, kloakkdyser og spesialverktøy for kommunale og industrielle markeder.

Vårt høykvalitets rustfritt stål, tyskprodusert utstyr bærer hele linjen av USBDÜSEN-produkter, og er presisjonskonstruert for langvarig holdbarhet og overlegen rengjøringsytelse.

Valg av riktig spyledyse er viktig for å sikre at du både utnytter det fulle potensialet i spylebilen men også at man jobber effektivt. Det er mer lønnsomt da man bruker mindre vann og sliter mindre på redskapet.

Ring oss for tips og triks samt råd for hvilke spyledyser du trenger til ulike jobber.

Våre dyser har freste kanaler, kan brukes mer resirkulert vann, har keramiske innsatsdyser og flere av dysene er turbindrevne.