Turbiket 3D for avleringer, sement og betong

Godkjent med resirkulert vann – Freste kanaler
usbduesen_usbdyse_otp_spylevogn_spyledyse

Åpen lenkekjede er en forskjell som skiller Turbikit fra andre kjedekuttere som tilbys av USB. Drevet av en turbinteknologi, leverer den høystyrke åpne lenkekjeden ekstremt effektiv skjærekraft. Kutteren kan brukes til å fjerne røtter og mineralforekomster fra kloakkrøret uten en sentraliserende skli. Kutteren leveres som standard med keramiske innsatser i ett stykke, en høytrykkssvivel og kan brukes med resirkulert vann.

NB: For at dysen skal kunne fungere må avleringer ligge på bunn i røret og ikke større forekomster enn maksimalt 18-20% fyllingsgrad.

ADVARSEL: Denne dysen er kun til bruk i tykke plastrør!! Bruk ALDRI i leire, betong eller tynne plastrør.

 

Bredt utvalg ekstrautstyr

  • 4 stk kjettinger for å kutte av røtter
    (100 – 125 – 150 – 200 mm)
  • 4 stk kjettinger med diamant blad for å bryte opp avleiring
    (100 – 125 – 150 – 200 mm)
 Art.nr. 2400
 Tilkobl. 1/2 «
 fra 50 – 150 l/min
 Rørdiameter 50 x 150 mm
 Størrelse 60 x 150 mm (ØxL)
 Vekt 1,5 kg
 Dyser bakover 6 x M6 ASK. Turbin 3 X M6 ISK
 Dyser fremover –
 Dyser til siden –
 NOK 15.990,- eks mva

USB-Düsen

Vi har tilbyd bransjens beste spyledyser til vann og avløps rør i over 25 år. Turbokjedekuttere, kloakkdyser og spesialverktøy for kommunale og industrielle markeder.

Vårt høykvalitets rustfritt stål, tyskprodusert utstyr bærer hele linjen av USBDÜSEN-produkter, og er presisjonskonstruert for langvarig holdbarhet og overlegen rengjøringsytelse.

Valg av riktig spyledyse er viktig for å sikre at du både utnytter det fulle potensialet i spylebilen men også at man jobber effektivt. Det er mer lønnsomt da man bruker mindre vann og sliter mindre på redskapet.

Ring oss for tips og triks samt råd for hvilke spyledyser du trenger til ulike jobber.

Våre dyser har freste kanaler, kan brukes mer resirkulert vann, har keramiske innsatsdyser og flere av dysene er turbindrevne.