T-rotor Turbin for rengjøring av fett og slam

USB dusen -rotordyse - spyledyse - t-rotor

Turbindrevet rotordyse for spyling med høyest ytelse.

Tre keramiske dyseinnsatser i ett stykke plassert i den midtre roterende delen med sprøytevinkler på 90°/75°/60° vil fjerne fett, smuss og lette røtter fra røret. Bakre fremdriftsdyser hjelper til med å skylle materialet som er fjernet. Det ikke-korrosive roterende senteret krever lite vedlikehold da resten av munnstykket er konstruert av herdet rustfritt stål.

Art.nr. 1346
Tilkobl. 1 «
fra 250 l/min
Rørdiameter 200- 500 mm
Størrelse 90 x 185 mm (ØxL)
Vekt 6,5 kg
Dyser bakover 6 x M 12 ISK
Dyser fremover
Dyser til siden 3 x M 12 ISK
NOK 26.990,- eks mva

USB-Düsen

Vi har tilbyd bransjens beste spyledyser til vann og avløps rør i over 25 år. Turbokjedekuttere, kloakkdyser og spesialverktøy for kommunale og industrielle markeder.

Vårt høykvalitets rustfritt stål, tyskprodusert utstyr bærer hele linjen av USBDÜSEN-produkter, og er presisjonskonstruert for langvarig holdbarhet og overlegen rengjøringsytelse.

Valg av riktig spyledyse er viktig for å sikre at du både utnytter det fulle potensialet i spylebilen men også at man jobber effektivt. Det er mer lønnsomt da man bruker mindre vann og sliter mindre på redskapet.

Ring oss for tips og triks samt råd for hvilke spyledyser du trenger til ulike jobber.

Våre dyser har freste kanaler, kan brukes mer resirkulert vann, har keramiske innsatsdyser og flere av dysene er turbindrevne.