Offisiell leverandør av spyledyser fra tyske USB-Düsen i Norge

Finn spyledyser fra USB-Düsen i henhold til hva den skal brukes til, i kategoriene nedenfor.

usb-dusen_spyledyser

USB-Düsen

Vi har tilbyd bransjens beste spyledyser til vann og avløps rør i over 25 år. Turbokjedekuttere, kloakkdyser og spesialverktøy for kommunale og industrielle markeder.

USB spyledyser produseres i høykvalitets rustfritt stål, tyskprodusert utstyr bærer hele linjen av USBDÜSEN-produkter, og er presisjonskonstruert for langvarig holdbarhet og overlegen rengjøringsytelse.

Valg av riktig spyledyse er viktig for å sikre at du både utnytter det fulle potensialet i spylebilen men også at man jobber effektivt. Det er mer lønnsomt da man bruker mindre vann og sliter mindre på redskapet.

Ring oss for tips og triks samt råd for hvilke spyledyser du trenger til ulike jobber.

Våre dyser har freste kanaler, kan brukes mer resirkulert vann, har keramiske innsatsdyser og flere av dysene er turbindrevne.

USBDÜSEN  ble grunnlagt i 1989 og er en produsent av kloakk- og rørrensedyser, rotkuttere og spesialprodukter basert i Bretzfeld-Schwabbach .

Leveringstjenesten strekker seg over hele verden, fra Australia til England til USA, og dekkes tydelig av datterselskapene USB POWERJET International GmbH , som jobber på det europeiske og asiatiske markedet, og det amerikanske markedet.

Spyledysene, hvorav noen er beskyttet av patenter, er alle laget av rustfritt stål og kjennetegnes av den høye bearbeidingskvaliteten, samt deres høye rengjøringsytelse og trekkraft i daglig bruk.

Praktiske, så vel som vitenskapelig baserte erfaringer flyter hele tiden inn i utvikling og forbedring av vårt produktspekter til beste for våre kunder, hvorved høy grad av pålitelighet og presisjon er garantert.

Fordi effektiv bruk av verdifulle ressurser fører til markeds- og prisfordeler og dermed til markedssuksess for våre kunder. Derfor er vi hele tiden på utkikk etter nye, innovative ideer og praktiske løsninger.

LAST NED KATALOGEN HER