Slamsuger og Vakuumhengere

Her finner du et bredt utvalg av slamsugere og vakuumhengere opp til 3.5t.

iBos MiniCom

iBos MiniCom er slamsuger på 3,5t med spyleaggregat og trådløs fjernstyring. Spylekapasitet på pumpen er 50/150 (liter pr min / bar) og maks vakuum trykk: **0,75 bar**. Vakuumhengeren har totalvekt på 3500 kg. Den er egnet for alle omgivelser hvor store lastebilerikke kommer til. 1200 liter slamtank og 500 liter vanntank

Ibos MiniVac

iBos MiniVac er vår kraftigste slamsuger med med kapasitet på 390m3 pr time. Har en totalvekt på 3500 kg. Kommer også med slangetrommel og bom som ekstrautstyr. En brukervennlig og pålitelig slamsuger. 1800 liter slamtank

PTC Vortex 1000

Profesjonell slamsuger med 1000 eller 2000 liter slamtank.

PTC Vortex 400

Slamsuger med 400 liter slamtank.

PTC Vortex 800 Kombi

Vår minste kombimaskin for slamsuging/høytrykkspyling. Spylekapasitet på 15/150 (liter pr min / bar) og max vakuumtrykk på 0,5 bar. Enheten er egnet for alle typer rengjøringsarbeid i by, underjordiske og tettbygde strøk hvor store lastebiler ikke kommer til.
800 liter slamtank og 200 liter vanntank

PTC Vortex 1000 Kombi

Profesjonell kombimaskin for slamsuging/høytrykkspyling. Spylekapasitet på 55/160 (liter pr min / bar) og max vakuumtrykk på 0,5 bar. Enheten er egnet for alle typer rengjøringsarbeid i by, underjordiske og tettbygde strøk hvor store lastebiler ikke kommer til.
1000 liter slamtank og 500 liter vanntank

Slamsuger

Slamsuger er en teknisk, mekanisk enhet som er laget for å suge slam, avløpsvann, sandfang og lignende. Er tilgjengelig i alle kommunene i Norge, fordi Stortinget har lovbestemt slamtømming av mindre, private avløpsanlegg. Er som oftest påmontert en mindre tilhenger, lastebil eller nyttekjøretøy.

MiniCom er designet for inntak og høytrykksspyling av rør, med totalvekt til 3,5 t. Takket være kompakte dimensjoner og høyde til 2 m, er det mulig å bruke denne tilhengeren også på steder hvor store maskiner ikke har tilløp, for eksempel i byer. Det brukes kun høykvalitets komponenter i den robuste og enkle konstruksjonen, som Kubota, Speck eller Jurop. Hengeren leveres i fargen etter kundens ønske.

MiniVac er designet for arbeid i byer og steder, som ikke er lett tilgjengelige med stor teknologi. Utstyret er utstyrt med tank – volum 1.800 l, du kan velge mellom ulike drivenheter og vakuumpumper. Vi bruker kun de dokumenterte komponentene fra anerkjente produsenter. Totalvekt på tilhengeren er til 3.500 kg og høyden er ikke mer enn 2 m. Vi leverer påbygget i den fargen du velger. Brukervennlighet, pålitelighet og tilgjengelighet av tjenesten er gitt av våre produkter.