Slamsuger og Vakuumhengere

Her finner du et bredt utvalg av slamsugere og vakuumhengere opp til 3.5t.

iBos MiniCom

iBos MiniCom er slamsuger på 3,5t med spyleaggregat og trådløs fjernstyring. Spylekapasitet på pumpen er 50/150 (liter pr min / bar) og maks vakuum trykk: **0,75 bar**. Vakuumhengeren har totalvekt på 3500 kg. Den er egnet for alle omgivelser hvor store lastebilerikke kommer til. 1200 liter slamtank og 500 liter vanntank

IBos MiniVac

iBos MiniVac er vår kraftigste slamsuger med med kapasitet på 390m3 pr time. Har en totalvekt på 3500 kg. Kommer også med slangetrommel og bom som ekstrautstyr. En brukervennlig og pålitelig slamsuger. 1800 liter slamtank

PTC Vortex 1000

Profesjonell slamsuger med 1000 eller 2000 liter slamtank.

PTC Vortex 400

Slamsuger med 400 liter slamtank.

PTC Vortex 800 Kombi

Vår minste kombimaskin for slamsuging/høytrykkspyling. Spylekapasitet på 15/150 (liter pr min / bar) og max vakuumtrykk på 0,5 bar. Enheten er egnet for alle typer rengjøringsarbeid i by, underjordiske og tettbygde strøk hvor store lastebiler ikke kommer til.
800 liter slamtank og 200 liter vanntank

PTC Vortex 1000 Kombi

Profesjonell kombimaskin for slamsuging/høytrykkspyling. Spylekapasitet på 55/160 (liter pr min / bar) og max vakuumtrykk på 0,5 bar. Enheten er egnet for alle typer rengjøringsarbeid i by, underjordiske og tettbygde strøk hvor store lastebiler ikke kommer til.
1000 liter slamtank og 500 liter vanntank

Slamsuger

Slamsuger er en teknisk, mekanisk enhet som er laget for å suge slam, avløpsvann, sandfang og lignende. Er tilgjengelig i alle kommunene i Norge, fordi Stortinget har lovbestemt slamtømming av mindre, private avløpsanlegg. Er som oftest påmontert en mindre tilhenger, lastebil eller nyttekjøretøy.

MiniCom er designet for inntak og høytrykksspyling av rør, med totalvekt til 3,5 t. Takket være kompakte dimensjoner og høyde til 2 m, er det mulig å bruke denne tilhengeren også på steder hvor store maskiner ikke har tilløp, for eksempel i byer. Det brukes kun høykvalitets komponenter i den robuste og enkle konstruksjonen, som Kubota, Speck eller Jurop. Hengeren leveres i fargen etter kundens ønske.

MiniVac er designet for arbeid i byer og steder, som ikke er lett tilgjengelige med stor teknologi. Utstyret er utstyrt med tank – volum 1.800 l, du kan velge mellom ulike drivenheter og vakuumpumper. Vi bruker kun de dokumenterte komponentene fra anerkjente produsenter. Totalvekt på tilhengeren er til 3.500 kg og høyden er ikke mer enn 2 m. Vi leverer påbygget i den fargen du velger. Brukervennlighet, pålitelighet og tilgjengelighet av tjenesten er gitt av våre produkter. 

iBos og Vortex er beregnet for enkel tømming av septiktanker, fettutskiller, sluker, etc. De kompakte designene er ideell for vanskelig tilgjengelige steder, som kjøpesentre, parkerings kjellere, borettslag og skolegårder. Vakuumenhetene egner seg også til å trekke ut overflødig vann ved flom. Installasjonene er tilgjengelige på 400, 800, 1000, 1200, 1800 og 2000 liters tank og gir den ideelle muligheten til å utvide aktivitetene dine.

Vortex serien er montert på en slitesterk varmgalvanisert ramme som gaffeltruckrør er festet til. Dette gjør at du enkelt kan plassere installasjonen på en tilhenger eller en varebil med åpen karosseri. Fordelen er at du også enkelt kan fjerne Vortex fra kjøretøyet eller tilhengeren hvis du ikke bruker den på en stund. 

iBos serien er designet for arbeid i byer og steder, som ikke er lett tilgjengelige med stor teknologi. Utstyret er utstyrt med tank – volum 1.800 l, du kan velge mellom ulike drivenheter og vakuumpumper. iBos bruker kun komponentene fra anerkjente produsenter. Totalvekt på tilhengeren er til 3.500 kg og høyden er ikke mer enn 2 m. Vi leverer påbygget i den fargen du velger. Brukervennlighet, pålitelighet og tilgjengelighet av tjenesten er gitt av våre produkter. Mulige konfigurasjoner er i følgende diagram angitt