Rørinspeksjonskamera

Her finner du et bredt utvalg rørinspeksjonskameraer av både stakekamera og traktor for rør fra Ø20mm til Ø2000mm.

Usikker på hvilke oppsett som passer deg?

Riezler MSE-400 med rapporteringsprogram

10″ touch-skjerm (sving og justerbar høyde)

80 meter stakefjær

For inspeksjon fra Ø100 – Ø400 mm

Inspeksjon av grenrør

Kamera med tilt, panorering

Automatisk gyro

Med rapporteringsprogram

Laser

Riezler MSE-300 stakekamera

8″ skjerm og tastatur (sving og justerbar høyde)

80 meter stakefjær

For inspeksjon fra Ø100 – Ø400 mm

Inspeksjon av grenrør

Kamera med tilt og panorering

Automatisk gyro

Riezler MSE-100 stakekamera

5,6″ skjerm (sving og justerbar høyde)

80 meter stakefjær

For inspeksjon fra Ø100 – Ø400 mm

Aksialt kamera (uten tilt og panorering)

Automatisk gyro

Riezler SHP-6X

5,6″ skjerm

40 meter stakefjær

For inspeksjon fra Ø50 – Ø200 mm

Aksialt kamera (uten tilt og panorering)

Automatisk gyro

FWL-100 Traktor for Ø100-1000mm

Riezler FWL-100 traktor er en kraftig traktor for rørinspeksjon som benyttes i rør fra Ø100 mm til Ø1000mm. Kommer med MSE 500 monitor med 12″ skjerm, Kabeltrommel på opptill 300 meter og kamerahode med Tilt&Pan, Laser og Zoom

FWL-150 Traktor for Ø150-2000mm

Riezler FWL-150 traktor er en ekstremt solid kameratraktor som benyttes i rør fra Ø150mm til Ø2000mm. Kommer med MSE 500 monitor med 12″ skjerm, automatisk kabeltrommel på 150 meter og kamerahode med laser, tilt og LED. Denne er for de råeste oppgavene!

VIS 700 HD Stakekamera

7″ touch-skjerm

30 meter stakefjær

For inspeksjon fra Ø50 – Ø200 mm

Kamera med tilt og panorering

Manuell gyro

Med wifi/app for tilkobling til smart telefon

VIS 250 Stakekamera

7″ skjerm

30 meter stakefjær

For inspeksjon fra Ø50 – Ø200 mm

Aksialt kamera (uten tilt og panorering)

USB NozzCam

7″ skjerm – 60 meter kabel

Aksialt kamera (uten tilt og panorering)

Hva er et godt rørinspeksjonskamera?

Rørinspeksjonskamera er et viktig verktøy for å finne feil eller kartlegge behov for utbedrings- eller vedlikeholdstiltak på rørsystemer, og den beste måten å finne feil på, er å studere røret fra innsiden. For å gjennomføre dette, så kreves to ting – avansert utstyr, og omfattende kunnskap. Ingen vil at velfungerende rør skal få skader etter gjennomført inspeksjon, ei heller at skader som er der ikke fanges opp.

Et godt stakekamera eller rørinspeksjonskamera burde inneholde rotasjonskamera med sondesender (for trasesøk fra overflaten) og stakefjæren på rørinspeksjonskamera burde være minst 30 meter å dekke husforbinnelser. Skal man inspisere stikkledninger og hovedledninger burde man ha 60-80 meter. Skal man inspisere lengre enn 80 meter, så må man over på traktor da både tyngden med å stake blir for tung samt at du kan skape brudd på stakefjæra.

Riezler

RIEZLER rørinspeksjonskamera systemer er en av de ledende produsentene av stakekamera og traktor. I over 25 år i bransjen har Riezler tilbyd enestående kvalitet for en perfekt inspeksjon av rørledninger. Riezler rørinspeksjonskamera kjennetegnes på:

  • Spesialisert og høy teknologi
  • Utvikling, produksjon, salg og service under ett tak
  • Riezler sitt enestående rykte er basert på suveren kvalitet og service på produktene våre og attraktive priser
  • Personalledelse er en viktig del av Riezler kvalitetsstyring: Mangeårige, høyt kvalifiserte medarbeidere garanterer høye kvalitetsstandarder
  • Familiebedrift i andre generasjon
  • Laget i Tyskland

 

Allerede ved grunnleggelsen av RIEZLER var forretningsideen å tilby ukompliserte, kraftige og absolutt pålitelige produkter til en rimelig pris. Denne ideen er fortsatt en sentral del av Riezler sin bedriftsfilosofi.

Valg av rørinspeksjonskamera burde gjøres med grundig undersøkelse og kartlegging av behov. En slik investering er ofte kostbar så utstyret har man gjerne i 5-15 år. Så da er det viktig å ha noe man er fornøyd med og som er brukervennlig, intuitivt og med norsk meny.

Ingeniørfirma kan også tilby komplett rørinspeksjonshenger som er isolert med ventilasjon og varme. Vi er lokalisert på Hokksund og er en av norges ledende leverandør av rørinspeksjonskameraer.

Riezler er et system tilpasset for rørinspeksjon fra Ø 40 mm opp til Ø 1200 mm. En stor brukervennlig skjerm, kompaktkevlarforsterket kabeltrommel med 300 m kabel og valgfrie dekksett gjør det mulig å gjennomføre både enkle og kompliserte rørinspeksjoner. Det er også et bredt utvalg ekstrautstyr til traktor som LEDlys, ryggekamera, sondesender, kameraheis og ulike kamerahoder med pan og tilt, zoom og laser for måling av deformasjoner og rørdimmensjon.

Et stakekamera er et lite kamera som brukes til å inspisere rør hvor det ikke er plass til å bruke et traktorkamera. Det kan også brukes ved inspeksjon av korte eller vertikale rørsystemer.