Rocket 3D for fjerning av store oppsamlinger av slam eller tunge masser

Godkjent med resirkulert vann – Freste kanaler

_usbduesen_usbdyse_otp_spylevogn_spyledyse

På samme måte som en rakett har enorm kraft så har denne dysen også eksplosiv kraft rett bak seg og kan spyle ut skitt/slam, steiner og andre store tunge materialer du kan finne i kloakk- eller overvannsrør. Den stramme sprøytevinkelen på 7° kombinert med keramiske innsatser i ett stykke og freste kanaler gir utrolige resultater. En klasisk kastebombe.

 Art.nr. 1156
 Tilkobl. 1 «
 Fra 260 l/min
 Rørdiameter 250 – 600 mm
 Størrelse 110 x 230 mm (ØxL)
 Vekt 8,0 kg
 Dyser bakover 8 x G 1/4
 Dyser fremover –
 Dyser til siden –
 NOK 8.490,- eks mva
 
Art.nr. 1157
 Tilkobl. 1 «
 Fra 260 l/min
 Rørdiameter 200 – 500 mm
 Størrelse 100 x 210 mm (ØxL)
 Vekt 5,3 kg
 Dyser bakover 8 x G 1/4
 Dyser fremover –
 Dyser til siden –
 NOK 6.990,- eks mva

USB-Düsen

Vi har tilbyd bransjens beste spyledyser til vann og avløps rør i over 25 år. Turbokjedekuttere, kloakkdyser og spesialverktøy for kommunale og industrielle markeder.

Vårt høykvalitets rustfritt stål, tyskprodusert utstyr bærer hele linjen av USBDÜSEN-produkter, og er presisjonskonstruert for langvarig holdbarhet og overlegen rengjøringsytelse.

Valg av riktig spyledyse er viktig for å sikre at du både utnytter det fulle potensialet i spylebilen men også at man jobber effektivt. Det er mer lønnsomt da man bruker mindre vann og sliter mindre på redskapet.

Ring oss for tips og triks samt råd for hvilke spyledyser du trenger til ulike jobber.

Våre dyser har freste kanaler, kan brukes mer resirkulert vann, har keramiske innsatsdyser og flere av dysene er turbindrevne.