Radial Clean 3D for rengjøring av fett og slam

Godkjent med resirkulert vann – Freste kanaler
USB dusen - radial clean - spyledyse

Radial Clean leverer jevnt vann til de bakre 45° viftedysene og skaper et spraymønster som viftes ut 360°. Det kraftige sprøytemønsteret er i stand til å fjerne fett, kalk, smuss og sand fra veggene i røret uten å etterlate striper. De ekstra bakre 15° fremdriftsdysene beveger ikke bare dysen oppover linjen, men hjelper også med å transportere materiale tilbake til mannhullet. Denne høyytende dysen er perfekt for rørinspeksjon.

radi clean
 Art.nr. 1190
 Tilkobl. 1 «
 Fra 350 l/min
 Rørdiameter max. 500 mm
 Størrelse 120 x 200 mm (ØxL)
 Vekt 11 kg
 Dyser bakover 5 x G 1/4 Sw9
 Dyser fremover –
 Dyser til siden 10 x G 1/4
 NOK 14.490,- eks mva

USB-Düsen

Vi har tilbyd bransjens beste spyledyser til vann og avløps rør i over 25 år. Turbokjedekuttere, kloakkdyser og spesialverktøy for kommunale og industrielle markeder.

Vårt høykvalitets rustfritt stål, tyskprodusert utstyr bærer hele linjen av USBDÜSEN-produkter, og er presisjonskonstruert for langvarig holdbarhet og overlegen rengjøringsytelse.

Valg av riktig spyledyse er viktig for å sikre at du både utnytter det fulle potensialet i spylebilen men også at man jobber effektivt. Det er mer lønnsomt da man bruker mindre vann og sliter mindre på redskapet.

Ring oss for tips og triks samt råd for hvilke spyledyser du trenger til ulike jobber.

Våre dyser har freste kanaler, kan brukes mer resirkulert vann, har keramiske innsatsdyser og flere av dysene er turbindrevne.