Quattro Radial 3D for blokkeringer av slam/kloakk

Godkjent med resirkulert vann
_usbduesen_usbdyse_otp_spylevogn_spyledyse

Quattro er et meiselmunnstykket som er et pålitelig med skarpe kanter og flere dyser fremover gir kraftig penetrering for effektivt å åpne tøffe totale blokkeringer. Et borepunkt kan også legges til foran på meiselen. Ved å bruke de skarpe kantene og flere forovertrengende dyser, omfatter Radial Meisel de beste delene av meiseldysedesignet, samtidig som den inkluderer en radiell sprayvinkel. De ekstra radielle spraydysene ved 70° bryter opp blokkering innenfra, slik at dysen kan penetrere fullstendig og gjenopprette flyten!

 Art.nr. 1313
 Tilkobl. 1 «
 fra 260 l/min
 Rørdiameter 200 – 500 mm
 Størrelse 75 x 160 mm (ØxL)
 Vekt 2,5 kg
 Dyser bakover 6 x G 1/4
 Dyser fremover 4 x M 8 ASK + 1 x M 10 ISK
 Dyser til siden 6 x M 8 ISK
 NOK 10.490,- eks mva

USB-Düsen

Vi har tilbyd bransjens beste spyledyser til vann og avløps rør i over 25 år. Turbokjedekuttere, kloakkdyser og spesialverktøy for kommunale og industrielle markeder.

Vårt høykvalitets rustfritt stål, tyskprodusert utstyr bærer hele linjen av USBDÜSEN-produkter, og er presisjonskonstruert for langvarig holdbarhet og overlegen rengjøringsytelse.

Valg av riktig spyledyse er viktig for å sikre at du både utnytter det fulle potensialet i spylebilen men også at man jobber effektivt. Det er mer lønnsomt da man bruker mindre vann og sliter mindre på redskapet.

Ring oss for tips og triks samt råd for hvilke spyledyser du trenger til ulike jobber.

Våre dyser har freste kanaler, kan brukes mer resirkulert vann, har keramiske innsatsdyser og flere av dysene er turbindrevne.