Ejektor dysen 3D for tunge masser i overvannsrør

Godkjent med resirkulert vann – Freste kanaler
_usbduesen_usbdyse_otp_spylevogn_spyledyse

USB har designet en spesialisert dyse for å rense store kloakkrør med kontinuerlig strøm. Tilgjengelig i to forskjellige versjoner, denne munnstykket kjent som Venturi må være helt nedsenket i vann når den er i drift. Venturi-munnstykket fungerer i henhold til Venturi-prinsippet som gjør det mulig å rense og flytte store mengder sand, gjørme, slam, grus og annet rusk ut av røret. Denne dysen leveres som standard med en høytrykkssvivel.

VIKTIG: Ejektor dysen må være helt nedsenket i vann under drift. For flytting av store mengder sand, gjørme, slam, grus osv.

 Art.nr. 2704
 Tilkobl. 1 «
 Fra 350 l/min
 Rørdiameter 1500 – 4000 mm
 Størrelse 400 x 600 mm (ØxL)
 Vekt 46 kg
 Dyser bakover 2 x 1662
 Dyser fremover –
 Dyser til siden –
 NOK 47.490,- eks mva

USB-Düsen

Vi har tilbyd bransjens beste spyledyser til vann og avløps rør i over 25 år. Turbokjedekuttere, kloakkdyser og spesialverktøy for kommunale og industrielle markeder.

Vårt høykvalitets rustfritt stål, tyskprodusert utstyr bærer hele linjen av USBDÜSEN-produkter, og er presisjonskonstruert for langvarig holdbarhet og overlegen rengjøringsytelse.

Valg av riktig spyledyse er viktig for å sikre at du både utnytter det fulle potensialet i spylebilen men også at man jobber effektivt. Det er mer lønnsomt da man bruker mindre vann og sliter mindre på redskapet.

Ring oss for tips og triks samt råd for hvilke spyledyser du trenger til ulike jobber.

Våre dyser har freste kanaler, kan brukes mer resirkulert vann, har keramiske innsatsdyser og flere av dysene er turbindrevne.