Beaver Turbin 3D for blokkeringer av betong

Godkjent med resirkulert vann – Freste kanaler
usbduesen_usbdyse_otp_spylevogn_turbo_2

Beaver dysen er et lite manøvrerbart skjærehode med et hurtigskiftesystem for de roterende hodene gjør at brukeren enkelt kan skifte mellom standard skjærehode eller diamantskjærehode. 3D-væskemekanikken og turbinteknologien driver og spinner hodet aggressivt for å åpne blokkeringer. Engangs keramiske innsatser leveres som standard, og munnstykket kan brukes med resirkulert vann.

 Art.nr. 2485
 Tilkobl. 1/2 «
 fra 50-150 l/min
 Rørdiameter 80 – 150 mm
 Størrelse 75 – 95 mm (ØxL)
 Vekt 1,4 kg
 Dyser bakover 6 x M 6 ASK. Turbin 3 X M 6 ISK
 Dyser fremover –
 Dyser til siden –
 NOK 19.490,- eks mva

USB-Düsen

Vi har tilbyd bransjens beste spyledyser til vann og avløps rør i over 25 år. Turbokjedekuttere, kloakkdyser og spesialverktøy for kommunale og industrielle markeder.

Vårt høykvalitets rustfritt stål, tyskprodusert utstyr bærer hele linjen av USBDÜSEN-produkter, og er presisjonskonstruert for langvarig holdbarhet og overlegen rengjøringsytelse.

Valg av riktig spyledyse er viktig for å sikre at du både utnytter det fulle potensialet i spylebilen men også at man jobber effektivt. Det er mer lønnsomt da man bruker mindre vann og sliter mindre på redskapet.

Ring oss for tips og triks samt råd for hvilke spyledyser du trenger til ulike jobber.

Våre dyser har freste kanaler, kan brukes mer resirkulert vann, har keramiske innsatsdyser og flere av dysene er turbindrevne.