Bagger Max 3D for tunge masser (sand, grus, gjørme, steiner)

Godkjent med resirkulert vann – Freste kanaler
_usbduesen_usbdyse_otp_spylevogn_spyledyse

En høyeffektiv gulv-/bunnrens laget av herdet rustfritt stål, denne munnstykket inkluderer en justerbar dyseblokk som kan plasseres mellom 0° – 30° avhengig av bruken din. Kraftmanifolden har innebygd 3D-væskemekanikk som produserer et intenst og kraftig jetmønster som resulterer i enestående utgraving, trekkraft og transport av materiale selv under vann! Rullstenger gjør at denne dysen kan gå tilbake til riktig posisjon hver gang. Keramiske innsatser i ett stykke og en høytrykkssvivel leveres som standard med Bagger Max 3D.

USB dusen -bagger max - spyledyse
Art.nr. 1015
 Tilkobl. 1 «
 fra 300 l/min
 Rørdiameter 500 – 1500 mm
 Størrelse 220 – 500 mm (ØxL)
 Vekt 26 kg
 Dyser bakover 8 x G 1/4
 Dyser fremover –
 Dyser til siden –
 NOK 34.990,- eks mva
usbdüsen_usb-düsen_usb-dyser
usbdüsen_usb-düsen_usb-dyser

USB-Düsen

Vi har tilbyd bransjens beste spyledyser til vann og avløps rør i over 25 år. Turbokjedekuttere, kloakkdyser og spesialverktøy for kommunale og industrielle markeder.

Vårt høykvalitets rustfritt stål, tyskprodusert utstyr bærer hele linjen av USBDÜSEN-produkter, og er presisjonskonstruert for langvarig holdbarhet og overlegen rengjøringsytelse.

Valg av riktig spyledyse er viktig for å sikre at du både utnytter det fulle potensialet i spylebilen men også at man jobber effektivt. Det er mer lønnsomt da man bruker mindre vann og sliter mindre på redskapet.

Ring oss for tips og triks samt råd for hvilke spyledyser du trenger til ulike jobber.

Våre dyser har freste kanaler, kan brukes mer resirkulert vann, har keramiske innsatsdyser og flere av dysene er turbindrevne.