Antiblaster 3D for normal spyling og ungår å blåse toaletter

Godkjent med resirkulert vann – Freste kanaler

Antiblaster_1200_usb_dusen_spyledyse_kloakkdyse
Antiblaster_1198_usb_dusen_spyledyse_kloakkdyse

Antiblaster 3D-dysen produsert av herdet rustfritt stål inkluderer freste kanaler og to forskjellige bakre sprayvinkel på 40°. Disse sprøytevinklene er ideelle for generell rørrengjøring og forebyggende vedlikeholdsarbeid. Denne dysen leveres som standard med keramiske innsatser i ett stykke. 

Typisk for denne dysen er at innsatsene er vinklet såpass til siden at under spyling skaper dysen minimalt med undertrykk som gjør at man ikke blåser opp toaletter.

Art nr. 1200
Tilkobl. 1 «
 Fra 300 l/min
 Rørdiameter 150 – 400 mm
 Størrelse 100 x 210 mm (ØxL)
 Vekt 5,6 kg
 Dyser bakover 12 x G 1/4
 Dyser fremover –
 NOK 11.990,- eks mva
 
 

Art nr. 1198

Tilkobl. 1 «
 Fra 250 l/min
 Rørdiameter 150 – 300 mm
 Størrelse 70 x 130 mm (ØxL)
 Vekt 2,6 kg
 Dyser bakover 8 x M8 ASK
 Dyser fremover 1 x M8 ASK
 Dyser til siden –
 NOK 8.490,- eks mva
USB_dusen_combinator-kloakkdyse_spyledyse

USB-Düsen

Vi har tilbyd bransjens beste spyledyser til vann og avløps rør i over 25 år. Turbokjedekuttere, kloakkdyser og spesialverktøy for kommunale og industrielle markeder.

Vårt høykvalitets rustfritt stål, tyskprodusert utstyr bærer hele linjen av USBDÜSEN-produkter, og er presisjonskonstruert for langvarig holdbarhet og overlegen rengjøringsytelse.

Valg av riktig spyledyse er viktig for å sikre at du både utnytter det fulle potensialet i spylebilen men også at man jobber effektivt. Det er mer lønnsomt da man bruker mindre vann og sliter mindre på redskapet.

Ring oss for tips og triks samt råd for hvilke spyledyser du trenger til ulike jobber.

Våre dyser har freste kanaler, kan brukes mer resirkulert vann, har keramiske innsatsdyser og flere av dysene er turbindrevne.